Resume

Experience

2015 - Heden

Korte freelance opdrachten

... variërend van enkele dagen tot max een aantal dagen per week voor zes maanden tot een jaar als event-of projectmanager, floormanager, artist/talent handling e.d..
 

OPDRACHTGEVERS:
 

✦ Studio C: (heden) Sponsor handling Backbase Engage 2022

✦ NaturalBorn: Soul Live Festival (2015 /heden – jaarlijks) dagproductie en artist handling.

✦ Vermaat voor Booking.com en Artis – producer en eventondersteuner. (2019 - heden)

✦ QUAZAR: roadmanager (2019 – heden)

✦ Indept/12InchCity: Artist handling vooraf en dagproductie tijdens showdagen (2022)

✦ &Wij Producties & Intents Festivals – Productie voorafgaand en hospitality tijdens de showdagen.

✦ &Wij en het Ouderenfonds: projectmanager kerstdiners ouderen (2019/2022)
✦ SODEXO voor B. Offices – producer en supervisor voor Business events (2019/2020 en 2022)

✦ Nike HQ Hilversum i.s.m. Van Hutten – Productie & Talent’s handling voor business events (2019 - 2020)

✦ Wij Zijn Tijdloos: Diverse werkzaamheden hospitality team (2020)

2007 - Heden

Langere en interim opdrachten

Hotel Arena – Senior Supervisor events (sept.2021 – heden)
Werkzaamheden: opstellen van evenementplanning, inkoop materieel en expertises, inplannen personeel, budgetbewaking, aansturen van de floor teams, evalueren van de evenementen, inwerken collega’s

 

Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen - Manager bedrijfsvoering, events en hospitality (sept.2020 – sept 2021)
Werkzaamheden: aansturen en coachen van drie teams (café, entree en shop), inplannen personeel, inkoop café en de shop, project-en eventmanagement van bedrijfsevents, online events en opnamedagen voor diverse tv-producties, draaiboeken opstellen, omgevingsmanagement, budgetbewaking.

 

COMPORT RECORDS - Event manager, booker en producer (2018 - heden):
Do Not Sit Still X Multiversum ADE 2018, Multiversum by Comport – Cosmic Love, Ritter Butzke X Multiversum by Comport ADE 2019
Werkzaamheden: ontwikkelen en uitvoeren concepten, traffic management, omgevingsmanagement, draaiboeken, inplannen werkzaamheden, aanspreekpunt, tijdsregistratie, budgetbeheer, stage-en floormanager tijdens evenementen.

 

DOORNVOGEL - Projectmanager (pt) voor online winkels voor de volgende klanten: Staatsloterij, Vattenfall, T-Mobile (2019)

Werkzaamheden: opstellen van projectplannen, inplannen van werkzaamheden van teamleden en derden, aanspreekpunt voor opdrachtgevers en hoger management, rapportage aan management, tijdregistratie, budgetbeheer.

 

RUIGOORD - Eventmanager/programmeur (pt) voor de evenementen: ADE (2018 – heden), Landjuweel (2019 & 2020)

Ruigkidz (2019 heden)
Werkzaamheden: ontwikkelen en uitvoeren van de concepten van de evenementen en activiteiten voor Ruigkidz, planning van tijdlijnen, opstellen van projectplannen en draaiboeken, aanspreekpunt voor klanten, producenten, artiesten en derden, tijdregistratie, budgetbeheer etc.

QUAZAR (artist) - Tourmanagement en VA (2015 - heden)

Werkzaamheden: het ontwikkelen en uitvoeren van concepten van de evenementen en verschillende Q & A's, het beheren van rondleidingen, aanspreekpunt voor stagemanagers en producten van evenementen en locaties.


24I AMSTERDAM - Sr. projectmanager voor de opdrachtgevers: NPO, Videoland, RegioTV, VIACOM, Nu.nl. (2016 - 2017)
Werkzaamheden: opstellen van projectplannen, inplannen van werkzaamheden van teamleden en derden, budgetbeheer, het organiseren van product-activaties,

 

VEEL MEUBELSTUKKEN: event manager en producer event support voor de evenementen: OHAF, OWAP, Valtifest en ‘Kikkenstein op Kwaku’. (2013 - 2018)

Werkzaamheden: ontwikkeling en uitvoering concepten, planning en beheren van de event supportteams, opstellen van projectplannen, aanspreekpunt voor klanten, producenten, artiesten en derden, voorraadbeheer, budgetbeheer.

  

HJCKD (Music Label) - Chief Int. Operations (2016 - 2017)
Werkzaamheden: ontwikkeling en uitvoering van de concepten van de evenementen, trafficmanagement, artisthandling, aanspreekpunt voor klanten, producenten, artiesten en derden, budgetbeheer, stage-en floormanagement.

 

BUYERMINDS - Interim projectmanager voor projecten van WNF/WWF, Smallsteps en Bol.com (2016/2017)
Werkzaamheden: opstellen van projectplannen, planning van tijdlijnen, planningstaken door collega's en derden, aanspreekpunt voor klanten en derden, budgetbeheer, training en supervisie van stagiaires, planning van vergaderingen.

 

DotWood CRM: Sr. Consultant (ft)
Werkzaamheden: adviseren over en implementeren van Microsoft CRM producten, schrijven van voorstellen, rapporten en evaluaties, rapporteren aan senior management, leveren van uren en budgetrapporten. (2014-2015)

UWV: Sr. Business intelligent consultant (ft)
Werkzaamheden: adviseren over en implementeren van dashboards, opstellen van projectplannen, schrijven van voorstellen, rapporten en evaluaties, rapporteren aan senior management, leveren van uren en budgetrapporten. (2010-2013)

 

ARA: Projectmanager
Werkzaamheden: opstellen van projectplannen, inplannen van werkzaamheden van teamleden en derden, aanspreekpunt voor klanten en collega's, budgetbeheer, het plannen van vergaderingen. (2011-2012)

 

NPO: Servicemanager.
Werkzaamheden:
Opstellen van contracten, coaching teamleden, contractbesprekingen met derden en opdrachtgevers, budgetbeheer, inplannen werkzaamheden ed. (2009-2010)

 

Inter Acces (SLTN): SR. Project manager Interim.
Werkzaamheden:
opstellen van projectplannen, inplannen van werkzaamheden van teamleden en derden, aanspreekpunt voor klanten en collega's, budgetbeheer, het plannen van vergaderingen. (2007-2009)

 

Blinck International: Technical Project Manager (ft) (2006-2007)

Education

2015 - 2017

UNIVERSITY NAME

Degree Level

University Location

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

 

I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

2012 - 2015

UNIVERSITY NAME

Degree Level

University Location

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font.

 

I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Professional skillset

Entrepreneurial Mindset

Go-to-Market Planning

Teamwork & Collaboration

Digital Analytics

Languages

English (native)

French (proficient)

Spanish (proficient)